Blog de Turisme Rural de La Garrotxa

Les gorgues de La Garrotxa

Us proposem una manera diferent de conèixer la Garrotxa. Sigui estiu, amb l’objectiu de banyar-nos o de buscar ombres al costat de l’aigua, o sigui hivern, per gaudir de la tranquil•litat que desprèn l’entorn.

En aquest blog trobareu una fantàstica col•lecció de gorgues a La Garrotxa, imatges, comentaris per trobar-les, etc. que us ani...

seguir llegint...

Pedalant per La Garrotxa

La Via Verda del Carrilet Olot-Girona

Aquest traçat de 57 quilòmetres travessa tres comarques i dotze pobles recorrent les valls dels rius Fluvià, Brugent i Ter. La Ruta del Carrilet Olot-Girona té un suau pendent des d´Olot (440 m) fins a Girona (70 m) i el seu punt més alt se situa al coll d´en Bas, a 558 metres sobre el nivell del ma...

seguir llegint...

Besalú medieval

Fira medieval de Besalú

Durant el primer cap de setmana de setembre, Besalú torna mil anys enrere per transformar el centre històric en un plató únic, a on la fantasia i la història transporten al visitant a l’antic Comtat de Besalú.

El valor del conjunt arquitectònic i històric de la Vila, la converteix ...

seguir llegint...

Aventura a L'Alta Garrotxa

Barranquisme a la Garrotxa

Situat a Sadernes dins l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa (La Garrotxa) és un bonic barranc d’iniciació i/o familiar amb aigües de color turquesa, on ens iniciarem amb la tècnica de ràpel i sobretot a millorar la nostra tècnica de salt.

Durant el recorregut d'aquest barranc ...

seguir llegint...

Visita de granges

Visites a les granges de La Garrotxa

Productors agroalimentaris de La Garrotxa ens hem unit per obrir les nostres portes i mostrar-te l'origen del que menges. Visita'ns!

Gràcies a aquesta iniciativa pots realitzar una visita a una explotació en actiu i conèixer de ben a prop el seu dia a dia i totes les seves curiositats.

Les explotacions que participen...

seguir llegint...

Agrobotigues

Agobotigues Verntallat

Les agrobotigues varen ser creades amb l’objectiu d’apropar al consumidor productes alimentaris produïts a la Garrotxa que, per la seva singularitat, procés d’elaboració artesana i petita distribució, són difícils de trobar en supermercats tradicionals i gran distribució.

A les Verntallat tam...

seguir llegint...

Comparteix La Garrotxa

Segueix-nos  facebook  twitter